½ gris 35-45 kg. slagtet og parteret.
Det bliver lagt i kasser med plastik i. Du skal så selv komme det i fryseposer og mærke det.
Vi parterer gerne efter dine ønsker. Vores Normale partering vil indeholde folgende:
Mørbrad
Ca. 6 skinkesnitzler
Skinkeklump
Skinkeculotte
Skinkemignin
Skært skinkekød / skinkekød i tern ca. 2 x ½ kg.
1 Ridset kamsteg ca. 1 ½ kg.
Koteletter ca. 12 stk.
Ribbenstege 2 stk.
Stegeflæsk i skiver ca. 1 ½ kg.
1 Rullesteg / typen, rullepølse
1 Nakkesteg
1 Nakkefilet
Hakket kod i ½ kg. poser
1 Skank
Stegeben
Indmad: Lever og hjerte
½ hoved
Afpuds / affald / ben (du bestemmer SELV OM dette SKAL medsendes)