Grønne Asparges og forskellige sorter af kartofler dyrker vi og sælger i gårdbutik og webshop.
Asparges skæres hver dag fra tidlig forår til omkring sankt hans, hvorefter hønsene som på billedet hjælper med renholdelsen.
Kartoffelsæsonen starter hos os sidst i februar med at vi lægger kartofler i spirekasser og stiller dem i varmt og lyst spirerum med sortsnavn på hver kasse. Herunder er de på første billede klar efter forspiring og vi tager i marken og lægger dem på maskinen nænsomt på et bånd, så spirerne ikke brækker af. Efter lægning kommer vi fiberdug over de tidligste sorter for at holde på varmen. På næste billede har de vokset sig store og fiberdugen er fjernet. De allertidligste kartofler graver vi op med greb, da skrællen er tynd og sart. Senere bruger vi en nænsom frilægger, der lægger dem af på jorden og vi samler dem op med håndkraft. Først når kartoflerne er helt færdigudviklet kan vi bruge kartoffeloptageren, der også laver den første sortering og de køres hjem på lager, mørkt og køligt, så der er kartafler til hele sæsonen.
Herunder såning af grøntsagsfrø ca. 1. maj og på billedet th. midt juli er der mere grøntsager at se. Der imellem er der brugt mange arbejdstimer med lugning og radrensning.