Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1500 kr
Gratis fragt over 1500 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Gårdbesøg

Gården er åben for besøg hele året efter forudgående aftale - og der er altid noget at opleve. Vi mener, det er vigtigt med den stigende induastrialisering af fødevarerproduktionen, at vi ikke glemmer, hvor fødevarene egentlig kommer fra. Vi viser og fortæller gerne om hvordan økologi praktiseres her på Krogagergård.

Vi kan tilrettelægge besøget, så det passer til netop din gruppe. Det gælder alle lige fra børnehavebørn til studiegrupper fra ind- eller udland som eventuelt ønsker en grundig indføring i gårdens drift, økologi, lokal afsætning, naturpleje eller lignende. En guidet tur, koster 375 kr. pr. time + 35 kr. pr. person. Efter aftale kan der også bestilles kaffe med brød.

       

Ønsker man selv at gå rundt uden guide og se, hvad der sker på gården, kæle med dyrene og eventuelt nyde den medbragte mad eller kaffe, koster det blot 35 kr. pr. person.

Mange af vore gæster vender tilbage år efter år, fordi de godt kan lide at komme ud på en gård, hvor man kan slappe af, gå rundt og se til og kæle med dyrene, være med til fodringen, gå ture, eller blot se på livet ved åen. Dette er idyl og afstressning for sjælen.  Der er naturligvis også et par gynger samt halm til børnene at lege i.        Ring eller send os en mail, så vi kan aftale en tid.

Mail: bjarne@krogagergard.dk  Kirsten & Bjarne Tlf.: 57 80 94 57 eller 40 54 04 57

 

Krogagergård har siden 1995 været drevet helt økologisk og al kødet fra dyrene krogmodnes og forarbejdes med omhu i gårdens slagterafdeling, således at kødets saft og kraft bibeholdes og giver en intens smag i det færdige produkt. Biodiversiteten i grøntsagsmarken er medvirkende til, at der kan høstes mange friske grøntsager, som ligeledes alle ender i gårdbutikken.

”Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.”

-------------------------

De Økologiske Høstmarkeder landet over har i år nydt godt af det flotte vejr her i weekenden. Her havde vi en dejlig weekend med mange glade og interesserede gæster både lørdag og søndag. Det er en fornøjelse at vise rundt på gården til dyr og marker for så mange positive og interesserede mennesker. Det er også weekend hvor vi  får hilst, snakket og sat ansigt  på en del af vores kunder. Der skal for at få det hele til at fungere bruges mange hænder sådan en weekend, men heldigvis har vi en stor familie, der gerne kommer når vi kalder.  Det er jo en hyggelig  weekend med god stemning og også plads til, at få snakket med fætre, kusiner osv.  Ja faktisk ser flere af dem allerede frem næste års høstmarked.

Herunder et par stemningsbilleder fra weekendens Høstmarked.


Rundvisning på gården v. Kirsten

Filtning og hygge på gårdspladsen

  

Hyggemusik v. Tobias, Amalie og Laurits

 Henning i fuld gang med Biksemaden                   En helt igennem hjemmelavet ribbenssandwich klar til at blive rakt over disken

Familie og hjælpere slapper af efter lukketid

Høstmarked holdes i 2014 den 30. og 31 august. Begge dage kl. 10 - 16

Alle er velkomne og det er ganske gratis. Herunder lidt af mulighederne de to dage: 

Aktiviteter

Kl. 11.00 og 13.30 er der guidet rundtur på gården v. Kirsten / Bjarne.  Søndag derudover ture guidet af  Sophie Lundbæk  fra Danmarks naturfredningsforening.

Kl. 11.30 og kl. 14.00 er der traktortur ud til markerne og dyrene, der græsser længere væk fra gården guidet af Bjarne.

Se dig omkring overalt til dyr og marker. Benyt dig af den  store halmlegeplads, der er for børn i alle aldre.

mange smagsprøver i gårdbutikken og boderne på gårdspladsen. hvor bl.a. Egen Vinding udstiller solceller og økologisk byggemateriale. Der vil være en bod, hvor det er muligt for børnene og nysgerrige sjæle at lære at filte uld og lave bolcher. Gårdens bivaler-nabo Søren Perby vil vise, hvorledes produktion af honning foregår. Div- mel, brødblandinger m.m. fra Aurion og Mejnerts Mølle og naturligvis med smagsprøver.

Udover det vil gårdens café byde på lækre hjemmelavede ting, samt levende hyggemusik. Der vil bl.a. være mulighed for at købe varm Biksemad, Ribbenssandwich, Frikadeller m. råkost og bolle, Is, Kaffe, Øl og Sodavand.

Gårdbutikken med slagterafdeling er naturligvis også åben med mange specialiteter og gode tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Rigtig god fornøjelse!

Kirsten og Bjarne