Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1500 kr
Gratis fragt over 1500 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Grise

De får altid en del af de græsmarker, som køerne har græsset af et par år.

Grise nøjes nemlig ikke kun med at æde det der er oven for jorden, de graver også ganske godt for at finde rødder med mere. Faktisk kan de endevende sådan en græsmark i løbet af en måneds tid, hvorefter de flyttes til et nyt areal. Udover det de selv finder på marken fodres grisene med valset korn og ensilage.

Du skal ikke snyde dig selv for den sjove oplevelse det er at se grisene, store som små, rode rundt i jorden. De er bestemt ikke så kluntede, selv om de måske ser sådan ud.

Der bliver noget meget lækkert kød med en god struktur, som altsammen sælges fra gårdbutikken. Det sker også, at vores grise ikke helt kan følge med efterspørgslen, og så supplerer vi med svinekød fra et par andre økologer i nærheden med frilandsgrise, der lever under same gode forhold som vore egne.

     

 

      

Herunder (dec. 2010 ) er Carl (vores barnebarn) på 3 år med i kælken denne søndag, hvor grisene skal fodres. De nyder at løbe rundt ude trods vinter og sne. Men blæser det rigtig meget opholder de sig mere inde i hytterne, hvor der er masser af halm og faktisk rigtigt lunt, når de ligger sammen.