Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Gratis fragt over 1200 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Gullasch, oksekød i tern ca. 400 gr. Se fuld størrelse

Gullasch, oksekød i tern ca. 400 gr.

Oksekød i tern til gullasch pakket i poser m. ca. 400 gr. pris pr. kg. 155 kr.

Flere detaljer

14104

DKK 62,00

Pris pr. kg. 155.00 kr.

En lækker opskrift:

Olivenolie
700 gr. løg snittet i fine tern
2-3 fed hvidløg
2 pakker gullsh kød
1 spsk. sød paprika
1 spsk. røget paprika
1 ds. tomatpuré
1 lille spsk. sennep
0,5 dl rødvinseddike
1 tsk. kommmen let knust
ca. 1 liter okse Bouillon  
1 spsk. merian. frisk hakket.

1. Varm fedtstoffet op i en tykbundet gryde og sauter heri løg og hvidløg til de begynder at falde sammen og tage farve. Jo brunere løgene er, des mere farve og smag får din gullasch.

2. Tilsæt oksekødet og sauter/steg det med et par minutter inden paprika og tomatpuré tilsættes og sauteres med, uden at du brænder det på.

3. Tilsæt sennep, rødvinseddike samt kommen og rør rundt, inden der tilsættes oksebouillon, så det netop dækker kødet. Læg låg på gryden, sænk temperaturen og lad gullaschen simre ved svagt blus ca. 2 timer, til kødet er helt mørt. Smag til med salt og peber og drys med hakket merian umiddelbart inden servering.

4. Server med græskarkompot, selleripuré eller bagte søde kartofler

Kunder, der købte denne vare, købte også: