D. 25/11-2021
Kære Anton - tak fordi du gav os lejlighed til at smage dine Finker. Dem kan vi anbefale. Særdeles gode. Finkerne havde en fin skarp smag, gode krydderier. En fortrinlig konsistens, ikke fyldt med mel og suppe. Hos os fik vi varme finker med rødbeder og rugbrød. Øl går godt til :-)
Finker siges at være en Sjællands specialitet og er kogt lever, hjerter og nyrer fra grisen.
Med venlig hilsen
Kurt Hansen
------------------------------------------
Hej Krogagergaard
Jeg vil gerne sige tak, for nogle helt fantastiske entrecote bøffer jeg fik fra jer. De var saftige og møre, og så kunne man smage kødet, som en af mine gæster sagde. Bøfferne var med til at fuldende en dejlig aften i gode venners selskab.
Mange tak for det.
Mvh.
Flemming
------------------------------------------
“Tusinde tak for en fantastisk oplevelse i dag Suveræn god oplevelse - smagsmæssigt fantastisk Og hyggeligt med grillen og duften af røg og godt kød der bliver tilberedt.... Tak Anton. ” Hilsen Lise Lotte
-------------------------------------------
“Vi har idag haft Anton ude, til barnedåb hvor han lavede flæskesteg på grillen hvilket var helt sublimt 1000 tak for god mad !”
mvh Christian Nielsen
------------------------------------------