Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Gratis fragt over 1200 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Is

Der er 13 varer.

IS FRA SKARØ
Vi har siden, vi startede produktionen af gourmet-is, brugt naturens ingredienser som udgangspunkt i vores produkter i forhold til at frembringe den ærlige smag i det unikke produkt. Sammen med vores økologiske råvarer og viden om sammensætning af fødevarer, giver det vores is nogle særegne kvaliteter i vores produktserier.

Gourmet-is.

  • Is til gravide – ved ubehag i forbindelse med svangerskabskvalme.
  • Is til børn – ved behov for øget proteinindtag.
  • Proteinboost – som drik eller is
  • mod svækkelse og nedsat appetit under sygdomsforløb eller svangerskab.
  • NUMAMI – en madsnack med umamismag.

 

BIRKESAFT
Skarø is’ historie begyndte med birkesaft. Birkesaft spiller en vigtig og positiv rolle på nogle af de komponenter, der regulerer opbygning af kroppens celler.
Udover at være celleopbyggende, fungerer birkesaft som smagsforstærker.

KONSERVERING VIA FROST
Vi har erfaret, at birkesaft ikke holder sig frisk i længere tid på køl. Da vi ønsker en produktion uden tilsætningsstoffer blev løsningen, at bruge frost som konservering.

SMAG
Vi er konstant på jagt efter de allerbedste ingredienser som frembringer, den ærlige smag hos skarois

ALLERGI
Vores produktion er fri for de største allergener herunder gluten, nødder og soja. Derudover kan vi producere laktosefrit om ønsket.

RÅVARER
Is fra Skarø bruger økologiske og nøje udvalgte råvarer fra leverandører, som har meget stor fokus på kvalitet og omsorg for omgivelserne. Vores unikke måde at sammensætte naturlige ingredienser på giver en helt fantastisk og ærlig smag i alle vores produkter.

UDV I K L I N G V I A SA M A R B EJ D E
Vi ser det som vores vigtigste opgave at møde og forstå forbrugernes behov så klart som muligt. Det gør vi bedst ved at samarbejde med vores kunder som Krogagergård Slagteren, som har den tætte kontakt med slutkunden. Derfor udvikler vi gerne nye smagsvarianter eller andre protein- og energisammensætninger efter ønske. Vi indgår også gerne i samarbejder med interessenter og sundhedssektoren om udvikling af produkter, som er tilpasset de behov, vores kunder måtte have.