Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Gratis fragt over 1200 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Der er 41 varer.

Økologisk Svinekød

Når det kommer til svinekød, så betyder det rigtig meget for smagen, hvordan grisen har haft det. Hos Krogagergård forhandler vi økologisk svinekød af den absolut højeste kvalitet. Vi giver vores frilandsgrise de optimale leveforhold, så det endelige produkt er af topkvalitet.

Velsmagende økologisk svinekød fra Krogagergård

Når du skal ud og købe noget lækkert svinekød til aftensmaden eller måske endda julebordet, hvorfor så ikke vælge økologisk svinekød fra Krogagergård? Økologisk svinekød fra Krogagergård stammer fra frilandsgrise, som er blevet fodret med godt økologisk foder og som har haft optimale leveforhold. På Krogagergård har vi vores helt egen slagter, som sørger for, at grisene bliver slagtet så du kan købe økologisk svinekød lige her hos os.

Hos os finder du godt økologisk svinekød

Krogagergård tilbyder dig en lang række forskellige produkter inden for økologisk svinekød, sådan at du kan få præcis den udskæring af økologisk svinekød, du leder efter. Hvis du skal have en flæskesteg til julebordet, så kan vi hjælpe dig med dette. Vil du hellere have en stor svinekødspakke med forskellige udskæringer af økologisk svinekød, så kan vi også sælge dig dette. Vores svinekødspakker findes i forskellige størrelser, sådan at du kan få den størrelse pakke, der passer bedst til dit eller din families behov.

Send os gerne en mail på Info@krogagerfood.dk eller kontakt os på telefon 71741307 hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Varer sidevis

Varer sidevis