Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Gratis fragt over 1200 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Hjemmelavede produkter

Der er 18 varer.
Hjemmelavede produkter

Hjemmelavede økologiske produkter

Underkategorier

  • Pålæg
    Økologisk pålæg Der findes ikke noget bedre end at åbne sin madpakke og så vide, at den mad man skal til at sætte tænderne i er spækket med fantastisk smag på grund af det lækre pålæg, som pryder den ellers nogle gange lidt kedelige rugbrødsmad. Køb lækkert økologisk pålæg på Krogagergård Hos Krogagergård sælger vi ikke kun økologisk kød og grøntsager. Her hos os har du også muligheden for at købe en masse forskeligt økologisk pålæg, som du kan bruge til at pifte din madpakke op med. Det økologiske pålæg er produceret ud af de dyr, vi har gående på gården. Derfor er det naturligvis økologisk pålæg, vi forhandler på Krogagergård. Vores lækre pålæg bliver produceret af vores dygtige slagter, sådan at du kan forvente den samme høje kvalitet, hver gang du køber økologisk pålæg fra Krogagergård. Dæk op til festmed økologisk pålæg Gør noget godt for dine gæster, når der skal holdes diverse frokoster, ved at servere lækkert økologisk pålæg for dem. Økologisk pålæg fra Krogagergård er spækket med god smag, som kommer sig af den gode kvalitet kødet har. Vi kan hjælpe dig med mange typer af økologisk pålæg, som du kan sætte på bordet. Vi har både skært pålæg, rullepølser, leverposteje, spegepølser og meget andet, så du kan få dit favorit pålæg.
  • Røgvare & Flæskesvær
    Dette er slagterens hjemmelavede røgvare. Vi røger for det meste selv alle vores røgvare produkter men det er ikke altid vores lille røgovn kan følge med også må vi jo bede nogle af vores nærmeste samarbejdspartnere om lov til at låne deres røgovn til hjælp.Alt hjemmelavet..... Spegepølser, Hamburgerryg, Bacon, Pølser osv. 
  • Fædig retter
    Den nemme løsning Dette er slagterens egne økologiske færdigretter.I den travle hverdag er det dejligt med en fri madlavningsdag.Derfor prøver slagteren at gøre det nemt for dig, så du blot skal lune denne lækre nemme løsning. Færdigretter hvor der er kræset for detaljerne. 
  • Grill Pølser