Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Gratis fragt over 1200 kr.
Nyhedsbrev
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Der er 37 varer.

Økologisk Oksekød

Hvis du er vild med oksekød, så burde du overveje at købe udelukkende økologisk oksekød. Med økologisk oksekød får du ikke blot lækkert velsmagende kød, men du får også kød, som kommer fra et dyr, der har haft det rigtig godt. Vi sælger kun økologisk oksekød i absolut højeste kvalitet, så at vores kunder kan få det bedste.

Lækkert økologisk oksekød fra Krogagergård

Hos Krogagergård producerer vi selv økologisk oksekød. Vi har kreaturer, som lever her på gården, hvor de får god økologisk foder og går under optimale leveforhold. Disse kreaturer bliver brugt til at lave økologisk oksekød med. På Krogagergård har vi vores helt egen slagter, som hjælper til at få udskåret kødet, sådan at du har mulighed for at købe forskellige udskæringer af økologisk oksekød.

Få lige det du mangler i økologisk oksekød

Vi tilbyder dig, at du kan købe økologisk oksekød i mange forskellige pakker. Er I en stor familie, som har god plads i fryseren, sælger vi eksempelvis en oksekødspakke på 30 kg., hvor man får en god blanding af forskellige typer af udskæringer samt hakket økologisk oksekød. Er du mere interesseret i enkelte udskæringer, så sælger vi naturligvis også disse. Vi tilbyder alt fra short ribs til culottestege, så der er noget for enhver smag.

Kontakt os gerne igennem vores kontaktformular eller på telefon 71741307 hvis du har nogle spørgsmål i forhold til økologisk oksekød eller vores forskellige kødpakker.

Varer sidevis

Varer sidevis